Gewonde op set James Bond-film SPECTRE

Daniel Craig als James Bond in SPECTRE

Daniel Craig als James Bond in SPECTRE

Eerder hoorden we dat hoofdrolspeler Daniel Craig tijdens de opname van een vechtscene voor de James Bond-film SPECTRE zijn knie blesseerde. Nu heeft er een tweede ongeluk plaatsgevonden op de set. Tijdens de opnames in de Oostenrijkse alpen in Sölden, raakte een camerawagen van de weg en reed tegen een boerderij. Daarbij raakte minstens één crewlid ernstig gewond. Second Unit Assistant Director Terry Madden raakte gewond bij het ongeluk en hield er meerdere botbreuken aan over. Hij heeft meegewerkt aan elke Bond-film sinds For Your Eyes Only (1981).

[youtube YYKB75aIHWE]

Een cryptische boodschap uit Bonds verleden stuurt hem op het spoor van een sinistere organisatie. Terwijl M. een strijd levert tegen politieke krachten, om de geheime dienst in leven te houden, weet Bond de lagen van bedrog weg te pellen om de afgrijselijke waarheid achter SPECTRE te onthullen.

SPECTRE wordt geregisseerd door Sam Mendes en heeft hoofdrollen voor Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Léa Seydoux, Dave Bautista, Rory Kinnear, Monica Bellucci, Andrew Scott en Christoph Waltz. SPECTRE wordt geschreven door John Logan en Neal Purvis & Robert Wade zal te zien zijn vanaf 23 oktober 2015.