Filmhoek Suicide Squad overzicht

De controversiële DC-film Suicide Squad draait al een tijdje in de bioscoop, vandaar dat Filmhoek onderstaand overzichtje met nieuws hebben gemaakt.

filmhoek recensie suicide squad

Allereerst kun je hier natuurlijk onze eigen recensie lezen, geschreven door Erik Jansen. Ook hebben de mannen van MenCave.tv een bizarre video review opgenomen over deze film.

[youtube I7doZkaLHsM]

Daarnaast heeft Martijn een ”In de Spotlight” artikel geschreven, welke gebaseerd is op de film. Hierin wordt tevens ingegaan op de ”Fuck Marvel” uitspraak van David Ayer.

Natuurlijk zijn er nadat de film uitkwam nog steeds enkele nieuwsberichten omtrent de film verschenen die op Filmhoek zijn gepubliceerd. Zo gaf vertolker Jared Leto aan dat veel scenes met hem als de Joker zijn geknipt. Toch was het niet allemaal zo negatief. Harley Quinn-bedenker Paul Dini was zeer enthousiast betreft de vertolking van zijn personage.

Het voelt goed om slecht te zijn… Verzamel een team van ’s werelds meest gevaarlijke superschurken, geef hen de meest krachtige wapens die de regering heeft en stuur ze op een missie om een enigmatische, onverslaanbare entiteit te vernietigen. Amerikaans intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim verzamelde groep van wanhopige, afschuwwekkende individuen die nauwelijks iets te verliezen hebben volstaat.

Suicide Squad is de derde film in het DC-filmuniversum. Hoofdrollen zijn er voor Will Smith, Margot RobbieJoel Kinnaman, Jai Courtney, Karen FukuharaViola Davis en Adewale Akinnuoye-Agbaje. De film is geregisseerd door David Ayer ging op 4 augustus 2016 in première