Filmhoek en TeeVeeHoek op Youtube

Wist jij dat Filmhoek ook op Youtube te vinden is? We hebben al een tijdje een eigen Youtube-kanaal met verschillende soorten video’s.

filmhoek teeveehoek

Als je op de hoogte wilt blijven van het huidige aanbod aan films, dan is dit kanaal een leuke aanvulling op onze website. Wij als filmmagazine plaatsen uiteraard videorecensies. Hierin bespreken onze teamleden de meest recente films in detail en krijg je duidelijk te horen of de film een aanrader is.

[youtube q3qgqi7oU2w]

Ook oudere films worden soms besproken. Bij Filmhoek.nl zijn wij grote liefhebbers van klassiekers.

[youtube Do3-BP4l0RM]

Wij maken graag vlogs over actuele thema’s in de filmwereld. Denk hierbij aan het fenomeen illegaal downloaden: aan welke kant van de discussie sta jij? En hoe ver mag de regering gaan om dit aan te pakken?

[youtube ZqPXO47q–Y]

Dan hebben we nog de interviews. Soms zijn we in de gelegenheid om grote namen uit de filmwereld te interviewen. Een van onze meest memorabele evenementen was het gesprek met Bassie en Adriaan.

[youtube AZKJMr5km8U]

[youtube a7484wiqdfY]

Wij experimenteren graag met nieuwe ideeën, zolang het maar filmgerelateerd is. Denk hierbij aan een play-through van het spel Leo’s Red Carpet Rampage.

[youtube qRBBXnJpKYc]

Daarnaast bespreken we ook graag het filmjaar door.

[youtube 80qDSc0Selk]

Ook onze zustersite TeeVeeHoek.nl heeft een eigen Youtube-kanaal. Hier vind je onder andere interviews met acteurs uit de populaire serie Game of Thrones.

[youtube AR5ZJjyT37Q]

Mocht je interesse hebben in onze video’s, kijk dan gerust eens rond op deze kanalen. Ook reacties zijn van harte welkom!