Film trailers

Share Button

film trailers filmhoekFilm trailers. Je kent de term waarschijnlijk wel, maar wat is precies de definitie hiervan? Een film trailer is een korte promotiefilm die wordt gebruikt om een film onder de aandacht te brengen. Het is de bedoeling dat je een beeld krijgt van wat de film inhoudt. Hetzelfde concept wordt tevens gebruikt voor computerspellen en series.

Wat is het verschil tussen een teaser en een trailer?

Je hoort weleens de termen teaser en trailer…wat is nu eigenlijk het verschil? Een teaser is bedoelt om je nieuwsgierig te maken. Het licht alvast een tipje van de sluier op over de film die binnenkort gaat verschijnen. Een trailer is de officiele aankondiging voor een film. Een smaakmaker om je naar de bioscoop te lokken. Een trailer wordt dus ook gebruikt als een film al draait.

De eerste film trailer

Een van de eerste trailers was de reclame voor The Adventures of Kathlyn, een serie stomme films.

Film trailers op Filmhoek

Filmhoek plaatst met regelmaat nieuwe film trailers. Deze worden dan voorzien van filminformatie zoals de synopsis en de cast. Een overzichtje van de meeste spraakmakende trailers welke de afgelopen tijd zijn uitgekomen:

Trailer Dunkirk

Trailer Suicide Squad

Trailer Fifty Shades Darker

Trailer Raw

Trailer Brimstone

Ben jij een filmmaker of producent en wil je dat wij jouw trailer delen op onze website? Stuur dan een mail naar glenn@filmhoek.nl

This area is controlled in your WP admin under Apperance > Widgets. You need to add your desired widgets to one of the 9 widget areas (Footer1-9).

UA-32547556-1