Film kijken op het strand met Films with a View

Film kijken op het strand met Films with a View

Vanaf mei beginnen de Films with a View – Summer Screenings! I.s.m. Outdoor Cinema worden er elke dinsdagavond bij goed weer een film georganiseerd op het stadsstrand bij Pllek. De film begint altijd een kwartier na zonsondergang, de aanvangtijd zal dus elke maand iets later worden. De Summer Screenings lopen tot en met september. Informatie over het programma en de exacte aanvangstijden vindt je op de FWAV FB pagina en in de agenda op de website.

Aanvang film
Omdat “goed weer” in Nederland niet altijd gegarandeerd is, zal op de dag zelf rond 17:00 via de FWAV FB pagina en de agenda op de website gecommuniceerd worden als de film NIET doorgaat. Geen bericht is goed bericht. Hou er bij voorbaat rekening mee dat regen en wind het onmogelijk maken de film te vertonen. (De film vindt alleen buiten plaats en verplaatst bij slecht weer niet naar binnen). De aanvang van de film is vlak na zonsondergang, dit communiceren wij ook via de website en de FWAV FB pagina.

Reserveringen
Voor het beste (uit)zicht kun je het beste een plekje uitzoeken tussen 20:30 en 21:00, want er zijn geen zitplaatsen te reserveren (!).  Wel worden er koptelefoons verhuurd welke je nodig hebt om de film te kunnen horen. Deze kun je reserveren. Het is niet mogelijk om je eigen koptelefoon mee te nemen. De koptelefoon kun je tussen 20:30 en 21:00 ophalen en kost € 5,00 (graag in cash meenemen). Meer informatie over het reserveren vindt je binnenkort in de agenda op de website en op de FWAV FB pagina.

Programma
Het filmprogramma bij Pllek focust zich op lichtvoetige cult classics, arthouse en wereldcinema. Daarnaast worden er ieder jaar leuke samenwerkingen aangegaan met interessante partijen. Het programma zal maandelijks te vinden zijn in de agenda op de website en op de FWAV FB pagina.

Films with a view
Films with a View is het laid-back filmprogramma van Pllek met films die net zo onverwachts en uniek zijn als het uitzicht. En omdat Pllek niet van hokjes houdt kan je je nestelen in Fatboy zitzakken, banken en andere zitjes, al dan niet met een zacht dekentje om in weg te kruipen.

Pontje gemist?
Het laatste pontje van de NDSM-werf vaart doordeweeks om 00:00. Maar de pont bij Buiksloterweg vaart gelukkig gewoon de hele nacht door. Buiksloterweg is een kwartiertje fietsen vanaf de NDSM-werf.

SAMENVATTING
Summer Screenings: elke dinsdag van mei t/m september bij goed weer
(check de website of FWAV FB pagina op de dag zelf vanaf 17:00 om te zien of de film doorgaat)
Aanvang film: een kwartier na zonsondergang. Tussen 21:30 en 22:30 – afhankelijk vd maand
Inloop film: Vanaf 20:30
Koptelefoon: € 5,00
Reserveren: info volgt