Favoriete zomerfilm 2015

Avengers-Age-of-Ultron-Poster

In de vakantie hebben mensen meer vrije tijd. Duh..! Het is in deze periode dat de filmstudio’s hun ‘grootste’ films uitbrengen. Dit heet ook wel het blockbusterseizoen. Ondanks dat de zomer nog niet is afgelopen stellen we graag de vraag: welke titel is tot op heden je favoriete blockbuster 2015?

Weet je niet meer welke films je gezien hebt? Hieronder een paar titels!

22 APRIL: AVENGERS: AGE OF ULTRON
Marvel Studios presenteert Avengers: Age of Ultron, het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt. Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.

[youtube JAUoeqvedMo]

14 MEI: MAD MAX: FURY ROAD
In Mad Max: Fury Road is de wereld gemaakt van vuur en bloed. Twee rebellen zijn op de vlucht, die het in zich hebben de orde te herstellen. Er is Max, een man van actie en weinig woorden, die zielsrust zoekt na het verliezen van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. En… Furiosa een vrouw van actie die gelooft dat ze alleen kan overleven als ze succesvol de woestijn kan oversteken, en terug kan keren naar haar thuisland

[youtube hEJnMQG9ev8]

21 MEI: PROJECT T
Disney komt nu met het meeslepende, mysterieuze avontuur Project T van tweevoudig Oscar®-winnaar Brad Bird, met Academy Award®-winnaar George Clooney in de hoofdrol. Voormalig wonderkind Frank (Clooney), getekend door teleurstelling, en Casey (Britt Robertson), een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid, delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als Tomorrowland. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld – en zijzelf – nooit meer hetzelfde zijn.

[youtube 0GByANQOC_w]

11 JUNI: JURASSIC WORLD
Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, Jurassic World. Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur naar een screenplay van Derek Connolly. Frank Marshall en Pat Crowly produceren de film.

[youtube RFinNxS5KN4]

1 JULI: MINIONS
Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos.

 Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren.

[youtube Wfql_DoHRKc]

9 JULI: TERMINATOR: GENISYS
He is back! In TERMINATOR: GENISYS stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

[youtube 62E4FJTwSuc]
16 JULI: INSIDE OUT
Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award®-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht. In de originele Disney•Pixar film Binnenstebuiten neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd.

[youtube -kArxASiw3Y]