Fassbender, Weaving & Driver in Star Wars: Episode VII?

Fassbender, Weaving & Driver in Star Wars: Episode VII

Daar de productiefase voor Star Wars: Episode VII alsmaar dichterbij komt, zal er steeds meer informatie en castingnieuws naar buiten worden gebracht. Gister kwam het verhaal dat Breaking Bad ster Jesse Plemons in gesprek is voor een rol in de film en vandaag krijgen we nog meer namen voorgeschoteld, namelijk Michael Fassbender, Adam Driver en Hugo Weaving. Er staat echter nog geen handtekening op papier.

Andere Star Wars-gerelateerd nieuws is Michael Arndt’s vertrek bij de film. Doordat er een onenigheid was over de richting die de film op moest. Het originele script zou draaien rondom de kinderen van Han Solo, Princess Leia en Luke Skywalker, waarbij de originele cast zou terugkomen in ondersteunende rollen. Nu blijkt dat regisseur J.J. Abrams de focus wil leggen op Luke, Leia en Han. Zodoende krijgen de fans een goed afscheid van de personages voordat de verhaallijn van de kinderen doorgaat in sequels in de franchise. Dit alles is op dit moment nog niet bevestigd.

Star Wars: Episode VII wordt geregisseerd door J.J. Abrams en zal vanaf december 2015 in de bioscoop te zien zijn. De verwachting is dat Carrie Fisher, Harrison Ford en Mark Hamill zullen terugkeren als prinses Leia, Han Solo en Luke Skywalker.