Fantastic Four casting nieuws

Fantastic Four

Casting geruchten voor Twentieth Century Fox’s reboot van Fantastic Four vlogen ons de afgelopen maanden om de oren. Wat blijkt is dat minimaal één van de geruchten waar is, en dat de andere wellicht ook realiteit zullen worden. Michael B. Jordan is vaak gekoppeld aan de rol van Johnny Storm, aka The Human Torch en blijkt inderdaad aangetrokken te zien voor de film. Daarnaast zou Miles Teller de screentest fase zijn ingegaan voor de rol van Reed Richards (Mr. Fantastic).

Tegenover hem zullen niet de eerdergenoemde Saoirse Ronan en Elizabeth Olsen spelen, maar House of Card‘s Kate Mara en Shameless’s Emmy Rossum. Beide zijn ‘frontrunner’ in de strijd om de rol van Sue Storm, aka The Invisible Woman. Ten slotte zou onbekende acteur Christian Cook in de race zijn voor de rol van The Thing.

emmy_rossum_kate_mara_miles_teller

Het laatste gerucht gaat over Doctor Doom en deze zal dé grote schurk zijn in de Fantastic Four reboot. Wat echter opvallend is, is dat de studio niet negatief staat tegenover een vrouwelijke Doctor Doom….