Famke Janssen heeft hoofdrol te pakken in De Held

Famke Janssen heeft hoofdrol te pakken in De Held

Famke Janssen is ontzettend succesvol in Amerika. Nu heeft ze de hoofdrol te pakken in een Nederlandse film. Samen met Antoinette en Marjolein Beumer maakt ze De Held. De regie is voor rekening van Antoinette en haar zus Marjolein gaat het scenario schrijven. Enkele weken geleden lieten de zussen weten dat ze met een project bezig waren.

Famke is erg blij om eindelijk samen te gaan werken met de Beumers. Ze vertelde:

“We willen al heel lang een keer samen een film maken. Nooit eerder deed de gelegenheid zich voor. Ik kijk ernaar uit om dit avontuur met mijn zussen aan te gaan, al vind ik het natuurlijk ook heel spannend. Daarnaast lijkt het me fantastisch om eindelijk eens in een Nederlandse film te spelen.”

De Held is een boek van Jessica Durlacher waar al meer dan 70.000 exemplaren van verkocht zijn. Antoinette zei het volgende hierover:

“Dit boek verdient het om verfilmd te worden. Jessica schrijft haar boek al zo filmisch en met zoveel aandacht voor haar personages dat mijn handen jeuken om deze film te maken.”

De verschijningsdatum is helaas nog niet bekend. Vorig jaar december lieten ze zussen wel al weten dat ze aan een project werkten waar Famke de hoofdrol in zou gaan spelen.