Exclusieve auto’s vormen duurste file ooit op A2

Exclusieve auto's vormen duurste file ooit op A2

Zaterdag 8 maart komen er maar liefst 200 van de snelste sportauto’s over de A12 voorbij in de duurste file in Nederland ooit. De stoet auto’s eindigt bij CineMec Ede, waar de eigenaren van de sportauto’s een speciale vertoning van de actiefilm Need for Speed bijwonen. De DreamWorks Studios productie Need for Speed is vanaf 13 maart in de Nederlandse bioscopen te zien.

Onder de ruim 200 sportauto’s bevinden zich exclusieve auto’s als een Porsche 944 en een Bugatti Veyron, maar ook een groot aantal Ferrari’s, McLaren’s, Maserati’s en Ford Mustangs, goed voor enkele miljoenen euro’s. De auto’s vertrekken rond 15.00 uur vanaf een centraal punt naar bioscoop CineMec Ede.

Filmhoek.nl zal hier verslag van leggen. Hou de site dus in de gaten!

In Need for Speed 3D heeft straatracer Tobey Marshall (Aaron Paul) maar één doel wanneer hij uit de gevangenis komt: wraak nemen op zijn ex-partner Dino Brewster (Dominic Cooper) die hem onterecht in de bak heeft doen belanden. Wanneer Dino hoort van zijn plannen, besluit deze een hoog geldbedrag te zetten op het hoofd van Tobey. Met alle gevolgen van dien. Need for Speed is een adrenalineproductie in 3D van DreamWorks Studios en gebaseerd op de gelijknamige succesvolle games van EA.