Emilia Clarke in Voice from the Stone trailer

Emilia Clarke in Voice from the Stone trailerMomentum Pictures (via USA Today) heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de thriller Voice from the Stone. Deze kun je hieronder bekijken. Emilia Clarke (Game of Thrones) speelt de hoofdrol in de Gotische thriller, die gebaseerd is op de Italiaanse roman ‘La Voce della Pietra’ van auteur Silvio Raffo.

Het verhaal speelt zich af in de vijftiger jaren in een afgelegen Toscaans kasteel, waar de jonge verpleegster Verena (Clarke) zich ontfermt over de stomme erfgenaam van de rijke familie, na de onverwachte dood van diens moeder. Terwijl ze tracht de knul op de buitenwereld voor te bereiden, wordt ze zelf steeds meer aangetrokken door de duistere geheimen en de kwade krachten die het kasteel herbergt.

Naast Clarke zijn er rollen voor Marton Csokas, Caterina Murino, Remo Girone, Lisa Gastoni en Edward Dring. De regie ligt in handen van nieuwkomer Eric D. Howell, die het script van Andrew Shaw bewerkt. De film zal vanaf 28 april te zien zijn in Amerika.