Eli Roth maakt een Snapchat Thriller

netflix-eli-roth-series

Eli Roth start een nieuw moordfestijn via Snapchat. Deze applicatie is bedoeld voor het delen van foto’s en video’s. Het bijzondere is dat de media slechts tijdelijk zichtbaar zijn bij de ontvangers, van één tot tien seconden. Daarna verdwijnen de bestanden van de servers van Snapchat.

Roth, regisseur van films als Hostel en Cabin Fever, heeft afgelopen zondag een nieuwe project uitgevoerd. Voor dit project gebruikte hij Snapchat om een moordfeest te organiseren. Hij nodige een aantal Vine-, Instagram- en Twitter-sterren uit in een landhuis. Op de gastenlijst stonden Logan Paul (11.6 miljoen volgers op Vine, Facebook, YouTube, Twitter and Instagram), Nick Bateman (6.3 miljoen), Lia Marie Johnson (4 miljoen), Jack Baran (3.6 miljoen), en Simone Shepherd (3.5 miljoen). Roth deed dit alles om zijn digitale netwerk CryptTV te promoten. Gisteravond heeft hij zijn gasten een voor een op een originele manier vermoord, alles in scene gezet natuurlijk.

3048825-inline-i-4-murder-mystery-with-eli-roth

Dit is een interessante manier om een service die bedoeld is voor korte berichtjes te gebruiken. Wordt het volgende project van Roth een Snapchat-film in de stijl van Unfriended?