Eerste trailer Me Before You met Emilia Clarke en Sam Claflin

Eerste trailer Me Before You met Emilia Clarke en Sam ClaflinWarner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de romantische film Me Before You. De hoofdrollen worden gespeeld door Emilia Clarke (Terminator: Genisys, Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games; Mockingjay).

[youtube BUbCupJWFSE]

Me Before You vertelt het verhaal van twee zeer verschillende mensen: Lou, een meisje van het platteland die werkloos is en Will, een succesvolle man die in een rolstoel beland na een ongeluk. Will heeft besloten dat zijn leven niks meer waard is, tot Lou voor zes maanden wordt ingehuurd om hem te verzorgen. Het constante samenzijn leidt tot de nodige romantiek.

Me Before You is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes. De film wordt geregisseerd door Thea Sharrock en draait vanaf 16 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen.