Eerste trailer en poster voor The Little Stranger

Focus Features heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor hun aankomende horrorfilm The Little Stranger, gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Waters uit 2009. Deze is geadapteerd door schrijver Lucinda Coxon (The Danish Girl). Bekijk de trailer en poster hieronder.

[youtube ASR04zW4K8w]

The Little Stranger

The Little Stranger vertelt het verhaal van Dr. Faraday (Domhnall Gleeson), de zoon van een dienstmeisje, die een leven van respectabiliteit als plattelandsarts heeft opgebouwd. Tijdens de lange hete zomer van 1948 wordt hij gebeld door een patiënt in Hundreds Hall, waar zijn moeder ooit heeft gewerkt. De Hall is al meer dan twee eeuwen de thuisbasis van de familie Ayres. Maar het is nu in verval en zijn inwoners – moeder, zoon en dochter – worden achtervolgd door iets onheilspellends. Wanneer hij zijn nieuwe patiënt opneemt, heeft Faraday geen idee hoe dicht en hoe verontrustend het verhaal van de familie op het punt staat verstrengeld te raken met de zijne.

De film wordt geregisseerd door Lenny Abrahamson (Room). In de hoofdrollen zien we Domhnall Gleeson (Ex Machina, Star Wars: The Force Awakens), Ruth Wilson (The Affair), Will Poulter (The Revenant) en Charlotte Rampling (45 Years, Red Sparrow).

The Little Stranger draait vanaf 31 augustus 2018 in de bioscoop.