Eerste trailer 31 van Rob Zombie

Eerste trailer 31 van Rob ZombieRegisseur en schrijver Rob Zombie (House of 1000 Corpses, The Devil’s Rejects en de Halloween-remake) heeft zijn nieuwste horrorfilm 31 eindelijk af. De MPAA gaf de film steeds een X-rating (18 jaar en ouder). Nu kun je de trailer hieronder bekijken.

[youtube _SBHFmLkF-E]

In 1976, tijdens Halloween, reizen een groep mensen die op een carnaval werken door het land van de ene locatie naar de ander. Onderweg worden ze tegengehouden en aangevallen. Slechts vijf van hen overleven het. Ze worden meegenomen naar een vreemd gebouw, dat overeenkomsten heeft met een doolhof. De bewoners zijn moordenaars die zichzelf ‘The Heads’ noemen. Ze geven hen de kans om hun vrijheid te winnen door het spel ’31’ te spelen. De volgende 12 uur moeten ze door het pand zwerven en de vele gevaarlijke kamers zien te trotseren, opgejaagd door een aantal Heads die de slachtoffers willen martelen en vermoorden.

Hoofdrollen in de film zijn voor Sheri Moon Zombie, Meg Foster, Lawrence Hilton-Jacobs, Kevin Jackson, Jeff Daniel Phillips en Malcolm McDowell. De horror is tot stand gekomen dankzij crowdfunding en productiebedrijven zoals PalmStar Media, Protagonist Pictures en Bow and Arrow Entertainment.