Eerste scène uit Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Er is een eerste clip vrijgegeven van Sam Taylor-Johnsons verfilming van Fifty Shades of Grey. Daarnaast weet The Guardian te vertellen dat de honderd minuten durende film maar liefst twintig minuten aan seksscènes zal bevatten.

[youtube IpTfEH8nedU]

De film is gebaseerd op de erotische bestseller Fifty Shades of Grey van schrijfster E.L. James en het script van de film werd geschreven door Kelly Marcel. Michael De Luca en Dana Brunetti produceren de film samen met E.L. James. De film wordt geregisseerd door Sam Taylor-JohnsonEerder bleek dat de filmadaptatie van van E.L. James’ erotische boek Fifty Shades of Grey een R-Rated heeft gekregen. De Amerikaanse organisatie MPAA, die films een rating toekent, heeft dit bekend gemaakt. Dit vanwege, “strong sexual content including dialogue, some unusual behavior and graphic nudity.”

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zullen te zien zijn als respectievelijk Christian Grey en Anastasia Steele. Daarnaast zijn er ook rollen voor Luke Grimes en Jennifer EhleFifty Shades of Grey gaat op Valentijnsdag 2015 in première.