Eerste poster romantische komedie Ja, Ik wil

Eyeworks Film en TV Drama werken in samenwerking met A-Film en RTL Entertainment aan een nieuwe romantische komedie. De opvolger van Pak van mijn Hart. Ja, ik wil! draait vanaf het najaar 2015 in de bioscopen. Inmiddels is een eerste setfoto vrijgegeven.

 Ja, Ik Wil

Ja, Ik Wil

In Ja, ik wil gaat het over Roos (Elise Schaap). Ze begint vaak te dromen over het huwelijk als ze wordt gedumpt. En telkens wordt ze wel voor de bruiloften van haar exen uitgenodigd. Van de ene ongemakkelijk in de andere genante situatie vallend valt ze op een van de bruiloften als een blok voor een arts (Thijs Römer). Is hij dan de ware voor Roos waar ze die drie magische woorden tegen zegt?

Andere rollen zijn er onder andere voor Martijn Lakemeier, Jeroen Spitzenberger, Yvon Jaspers, Thomas Cammaert en Loes Haverkort. De film wordt door Kees van Nieuwkerk, die van Pak van mijn Hart, geregisseerd.