Eerste officiële Power Rangers film foto!

Lionsgate heeft de eerste officiële foto vrijgegeven van Dean Isrealite’s Power Rangers film. Deze is hieronder te bekijken. De opnames van de film zijn nu gaan de in Vancouver.

Eerste officiële Power Rangers film foto!

De film volgt vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove – en de wereld – op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot, komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Scenaristen Zack Stentz en Ashley Miller schreven het scenario dat wordt gezien als een moderne her-uitvinding van de lang lopende franchise. Hoofdrollen zijn er voor Dacre Montgomery, Elizabeth BanksRJ Cyler, Naomi Scott, Ludi Lin en Becky G. De film wordt geregisseerd door Dean Israelite (Project Almanac). Haim Saban, bedenker van de orginele Power Rangers gaat de film produceren, in samenwerking met Brian Casentini en Allison Shearmur. Power Rangers staat gepland voor januari 2017.