Eerste Jack Reacher: Never Go Back trailer

Eerste Jack Reacher: Never Go Back trailerParamount Pictures en Skydance Media hebben de eerste trailer vrijgegeven van Jack Reacher: Never Go Back, met in de hoofdrol Tom Cruise. Deze kan je hieronder bekijken. 

[youtube 4rEIS7Nd2qg]

Jack Reacher vertrekt naar zijn vroegere militaire basis in Virginia, waar hij heeft afgesproken met Major Susan Turner. De ontmoeting wordt echter uitgesteld wanneer blijkt dat Turner is gearresteerd. Er is wel een andere officier die Reacher beschuldigt van een misdaad waarvan hij zich niet kan herinneren dat hij hem ooit heeft begaan. Schijnbaar was hier ook een kind bij betrokken. Reacher gaat op zoek naar Turner zodat hij zijn naam kan zuiveren voordat het leger, de FBI, de politie en een zooitje criminelen hem weten te achterhalen.

De sequel op Jack Reacher wordt geregisseerd door Edward Zwick (Shakespeare in Love, Blood Diamond). In de film zijn er rollen voor Cobie Smulders, Danika Yarosh, Austin Hebert, Patrick Heusinger, Aldis Hodge en Holt McCallany. Jack Reacher: Never Go Back draait vanaf 20 oktober in de bioscopen.