Eerste indruk park in Jurassic World

Ruim 20 jaar geleden introduceerde Steven Spielberg Jurassic Park in de gelijknamige Universal Pictures film. Het attractiepark werd overgenomen door de dinosaurussen en van het park bleef weinig over. In het aanstaande vierde deel Jurassic World van Colin Trevorrow wordt er een geheel nieuw park gelanceerd, op het eiland Isla Nublar (het eiland uit deel 1). Hieronder kan je de eerste concept art bekijken.

De ontwerpen twee impressies van het park zijn van de ontwerper Nathan Schroeder, die ook verantwoordelijk was voor de ontwerpen van The Avengers, Star Trek en The Hunger Games: Catching Fire.

Jurassic World

fa1acab

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in het park, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Jurassic World wordt geregisseerd door Colin Trevorrow en is het vierde deel in de Jurassic Park-filmserie. De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pratt, Bryce Dallas HowardIrrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Jake Johnson. Het scenario is geschreven door Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow en Derek Connolly. Jurassic World draait vanaf 11 juni 2015 in de Nederlandse bioscopen.