Eerste foto Jamie Dornan in Fifty Shades of Grey

Na wat eerdere promotionele foto’s hebben we vandaag de eerste officiële foto van acteur Jamie Dornan als het hoofdpersonage Christian Grey in Universal Pictures’ verfilming Fifty Shades of Grey.

Jamie Dornan

De film is gebaseerd op de erotische bestseller Fifty Shades of Grey van schrijfster E.L. James en het script van de film werd geschreven door Kelly Marcel. Michael De Luca en Dana Brunetti produceren de film samen met E.L. James. De film wordt geregisseerd door Sam Taylor-Johnson.

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zullen te zien zijn als respectievelijk Christian Grey en Anastasia Steele. Daarnaast zijn er ook rollen voor Luke Grimes en Jennifer EhleFifty Shades of Grey gaat op Valentijnsdag 2015 in première.