Eerste foto Bridget Jones’s Baby

De eerste foto uit Bridget Jones’s Baby is verschenen. Bekijk deze hieronder. De film wordt de derde film gebaseerd op de boeken van Helen Fielding. Daarvoor waren Bridget Jones’s Diary (2001) en Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) al verfilmd.

Eerste foto Bridget Jones’s Baby

In Bridget Jones’s Baby zijn de personages Bridget Jones (Renee Zellweger) en Mark Darcy (Colin Firth) weer te zien. Acteur Patrick Dempsey gaat ook een rol vertolken, maar over zijn personage is nog niks bekend.

De regie is in handen van Sharon Maguire, die ook verantwoordelijk was voor de eerste Bridget Jones’s film. Het script komt ook van Maguire, in samenwerking met David Nicholls. Er is nog weinig bekend over het plot, maar het is al wel zeker dat Bridget Jones een baby krijgt in dit derde deel. De vraag is alleen, wie word de vader? Is het Mark Darcy, het personage van Patrick Dempsey of misschien toch een derde persoon? Daniel Cleaver, die we zagen in de vorige twee films, is het in ieder geval niet. Vertolker Hugh Grant zal dit keer namelijk niet terugkeren.