Eerste blik op Henry Cavill in Mission: Impossible 6

Schrijver/regisseur Christopher McQuarrie heeft op Instagram een nieuwe setfoto gedeeld vanaf de filmset van Mission: Impossible 6 in de Franse hoofdstad Parijs. Op de foto is McQuarrie te zien met nieuwkomer Henry Cavill. Bekijk deze hieronder.

Eerste blik op Henry Cavill in Mission: Impossible 6

In de film zullen Tom Cruise en Rebecca Ferguson terugkeren als hun personages Ethan Hunt en Ilsa Faust. Daarnaast hebben Simon Pegg, Alec Baldwin, Sian Brooke en Vanessa Kirby een rol in de film. Wat betreft het verhaal is nog weinig bekend, maar het blijkt wel dat Cruise al maanden bezig is met het voorbereiden van een grote stunt welke in de film te zien zal zijn.

De nog titelloze zesde Mission: Impossible-film zal te zien zijn vanaf 2 augustus 2018 . Mission: Impossible – Rogue Nation regisseur McQuarrie schrijft opnieuw het script en neemt ook weer plaats in de regiestoel. Het betreft de eerste keer dat een regisseur terugkeert voor een tweede Mission: Impossible-film. Brian De Palma regisseerde de eerste, en werd opgevolgd door John Woo, J.J. Abrams en Brad Bird.