Eerste blik op HBO’s My Dinner with Herve

HBO komt met het waargebeurde verhaal achter Fantasy Island hoofdrolspeler Hervé Villechaize. Hervé was naast Fantasy Island ook bekend van de James Bond-film The Man With The Golden Gun, waarin hij de rol van Nick Nack speelde. Vandaag krijgen we een eerste blik op Peter Dinklage (Game of Thrones, X-Men: Days of Future Past) als Villechaize en Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, The Fall) als de fictieve journalist Danny Tate in de aankomende HBO Films productie My Dinner with Herve. Bekijk hieronder de foto.

Eerste blik op HBO's My Dinner with Herve

Een journalist (Dornan) volgt Villechaize tijdens een wilde nacht in een bar in Los Angeles. Sacha Gervasi schreef het script en regisseert de film. Ze interviewde Hervé in 1993, het jaar dat hij overleed. Het leven van Hervé Villechaize ging niet over rozen. Overmatig drankgebruik en een onstilbare honger naar vrouwen deden hem de das om. Dinklage vertelde eerder over het project:

“He interviewed Hervé right before he killed himself. After he killed himself, Sacha realized Hervé’s interview was a suicide note.”

Een vriendin van Hervé vertelde dat hij tijdens zijn leven veel chronische pijnen had. Zijn organen waren namelijk van een normaal formaat en dat was in combinatie met zijn kleine lijf erg onprettig. In 1993 maakte Villechaize een einde aan zijn leven. Hij was pas 50 jaar. Wanneer My Dinner With Herve op HBO wordt uitgezonden is nog niet bekend.