Eerste beelden van The Dark Tower verfilming

The Dark TowerMRC studios en Columbia Pictures hebben twee teasers van The Dark Tower vrijgegeven. Deze zijn hieronder te bekijken:

In The Dark Tower onderneemt Roland Deschain een epische reis door zijn wereld, op zoek naar het middelpunt, de Donkere Toren. Die houdt alles bij elkaar, maar er zijn duistere krachten aan het werk om de toren te verwoesten. Als dat gebeurt staat niet alleen het voortbestaan van Rolands wereld, maar ook van de rest van het universum op het spel.

De reis van Stephen King‘s populaire boek naar het witte doek is lang geweest, maar de film komt er nu dus eindelijk aan. The Dark Tower is een achtdelige boekenserie, waarin de hoofdpersoon, scherpschutter Roland van Gilead, op zoek gaat naar een object dat bekendstaat als de Donkere Toren. The Dark Tower dient als vervolg op de boeken van King. We pakken het verhaal op als Roland in een tweestrijd verwikkeld is met zijn aartsvijand. Ze proberen allebei de jonge Jake Chambers naar hun wereld te halen, die in verval is geraakt. Roland wil de knul gebruiken om het universum te redden, terwijl de Man in het Zwart hem juist voor kwaadaardige doelen wil misbruiken.

The Dark Tower wordt geregisseerd door Nikolaj Arcel. Idris Elba en Matthew McConaughey spelen de hoofdrollen in de film. Daarnaast zijn er rollen voor Tom Taylor, Abbey Lee, Fran Kranz, Jackie Earle Haley, Katheryn Winnick en Claudia Kiim. The Dark Tower draait vanaf 24 augustus 2017 in de bioscoop.