Eerste Baywatch castfoto

Paramount Pictures Baywatch film wordt momenteel opgenomen en we hebben al heel wat setfoto’s voorbij zien komen. Vandaag krijgen we de eerste officiële foto’s te zien met daar op de cast. Deze kan je hieronder bekijken!

bay-one Eerste Baywatch castfoto Eerste Baywatch castfoto

Baywatch (gedurende de laatste twee seizoenen Baywatch Hawaii) is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen. De film zal gaan over een arrogante voormalige Olympische sporter die ruzie krijgt met een aantal elite-badmeesters.

Andere hoofdrollen in de film zijn er voor  Dwayne JohnsonZac EfronKelly Rohrbach, Alexandra DaddarioPriyanka ChopraIlfenesh HaderaHannibal Buress en Jon Bass. Tevens hoorde we recentelijk dat Baywatch-veteraan David Hasselhoff te zien zal zijn in de film. Damien Shannon en Mark Swift schreven de nieuwste versie van het script en Seth Gordon zal de film regisseren. De filmversie Baywatch moet in mei 2017 in de bioscopen verschijnen.