Ed Skrein als nieuwe Transporter

Ed Skrein als nieuwe Transporter

Recentelijk werden de plannen onthuld voor een reboot van de Transporter serie. In plaats van Jason Statham hebben de producers een jongere acteur in de hoofdrol gecast. Ed Skrein, de Britse acteur wie in Game of Thrones Daario Naharis vertolkt, is de nieuwe transporter. De CEO van EuropaCorp, Christophe Lambert, had het volgende te zeggen over de casting:

“We searched everywhere to find a fresh face who had the potential to become an action movie star and we’ve found the right match with Ed Skrein, who’s not only a great actor but also has enough charisma and physical stamina to play Frank Martin with brio.”

The Transporter kwam in 2002 uit en ging over een man die mysterieuze pakketjes bezorgt zonder vragen te stellen. Na een tijdje doet hij dat wel en gaat alles mis.

Samen met deze aankondiging zijn een paar details vrijgegeven voor het plot. De reboot zal net als de eerste film plaatsvinden aan de Franse Riviera. Het zal een jongere versie zijn van Frank, het achtergrondverhaal zal zo dus verder worden uitgewerkt, waaronder de relatie met zijn vader.

De opnames voor de film zullen gaan beginnen in juni, een releasedatum is nog niet bekend.