Drie grote regisseurs in beeld voor The Flash

Drie grote regisseurs in beeld voor The FlashVorig jaar verliet regisseur Rick Famuyiwa Warner Bros. Pictures‘ The Flash. Hij verliet de DC Comics adaptatie vanwege creatieve verschillen. Vervolgens kregen we te horen dat de studio op zoek was naar een nieuw scenario door King Arthur: Legend of the Sword scenarist Joby Harold. Nu meldt The Hollywood Reporter dat de studio bijna een nieuwe regisseur heeft gevonden.

Volgens meerdere bronnen staan de grote namen Robert Zemeckis, Matthew Vaughn en Sam Raimi bovenaan de shortlist van Warner Bros. en DC. Zemeckis werd al eens eerder genoemd, maar of hij het wordt is nog helemaal niet zeker. Hij zou namelijk voor Universal aan een film beginnen.

In The Flash speelt Ezra Miller (Fantastic Beasts and Where to Find Them) de titelrol en zijn er rollen voor Kiersey Clemons (Iris West), Billy Crudup (Henry Allen) en Ray Fisher (Victor Stone / Cyborg).

Door een ongeluk in zijn laboratorium verkrijgt politiewetenschapper Barry Allen superkrachten. Hij kan zich supersnel voortbewegen en besluit die krachten als The Flash in te zetten voor het goede. We kregen recent al een korte blik op Miller in Batman v Superman: Dawn of Justice en hij zal voor het eerst echt te zien zijn in Justice League.