Drew Goddard regisseur The Sinister Six

The Sinister Six

Columbia Pictures heeft een regisseur gevonden voor The Amazing Spider-Man spin-off The Sinister Six. Drew Goddard staat op het punt om zijn handtekening te zetten.

Goddard is bekend van The Cabin in the Woods (2011) en regisseur van de eerste aflevering van de tv-serie Daredevil. Waarschijnlijk verschijnt The Sinister Six na The Amazing Spider-Man 3, welke in 2016 zal uitkomen.

The Sinister Six is een fictief superschurkenteam uit de strips van Marvel Comics. De groep bestaat voornamelijk uit vijanden van de superheld Spider-Man. Het originele Sinister Six team werd bedacht door Stan Lee en Steve Ditko, en verscheen voor het eerst in Amazing Spider-Man Annual #1 (1965). De originele Sinister Six groep werd samengesteld door Dr. Octopus die, na drie verloren gevechten tegen Spider-Man, besefte dat hij Spider-Man nooit in zijn eentje zou kunnen verslaan. Hij zocht contact met elke superschurk die Spider-Man tot dusver had bevochten. Slechts vijf van hen gingen akkoord met Dr. Octopus plan: Vulture, Electro, Kraven the Hunter, Mysterio en Sandman. Dr. Octopus zocht ook contact met Dr. Doom en de Green Goblin, maar die weigerden.