Dragon Ball Z fan-project Light of Hope

Trailer voor Dragon Ball Z fan-project Light of HopeDe mini-serie Light of Hope, een fan-project rondom de Dragon Ball Z anime, zal 14 november op het Youtube-kanaal van de makers verschijnen. Bekijk hieronder een trailer.

[youtube 9OoT8KvPPX8]

In deze serie staan Gohan en Trunks centraal. Zij zijn de enige strijders die nog leven nadat de moordzuchtige Androids #17 en #18 op aarde verschenen. Het tweetal probeert zoveel mogelijk mensen te redden. Intussen leert de jonge Trunks veel van zijn mentor Gohan. Samen proberen ze hoop te vinden in deze heftige strijd.

Light of Hope is een project afkomstig van Robot Underdog. Zij hebben al meerdere Dragon Ball-gerelateerde projecten gemaakt. Hoofdrollen zijn er voor Kenny Leu, Tyler Tackett, Jack Wald en Ruthann Thompson. Meer informatie is te lezen op de website.

Dragon Ball (de inspiratiebron voor deze serie) is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Akira Toriyama. Het verhaal is geïnspireerd door het Chinese literaire volksroman ‘De Reis naar het Westen’. Sinds de introductie van Dragon Ball is het een van de meest populaire mangaseries. Hiernaast is ook de anime (tekenfilmserie) zeer populair. Deze anime zou oorspronkelijk opgesplitst worden in 3 delen; Dragon BallDragon Ball Z en later Dragon Ball GT. Dragon Ball Super, de langverwachte opvolger, wordt momenteel uitgezonden in Japan.