David Hasselhoff te zien in Baywatch film

David Hasselhoff te zien in Baywatch film

The Hoff is back! Dwayne Johnson heeft via zijn social kanalen laten weten dat David Hasselhoff te zien zal zijn in Paramount Pictures‘ aankomende Baywatch film. Hasselhoff speelde in de originele serie L.A. County Lifeguard Mitch Buchannon. Hij produceerde Baywatch van 1990 tot 2001.

“I WAS BORN READY!” Pleasure to officially welcome the original #BAYWATCH gangsta himself David Hasselhoff to our movie!…

Geplaatst door Dwayne The Rock Johnson op woensdag 2 maart 2016

Baywatch (gedurende de laatste twee seizoenen Baywatch Hawaii) is een Amerikaanse televisieserie over strandwachten die de stranden van Malibu in Los Angeles County bewaken. De reeks liep van 1989 tot 2001, met een totaal van 243 afleveringen. De film zal gaan over een arrogante voormalige Olympische sporter die ruzie krijgt met een aantal elite-badmeesters.

Andere hoofdrollen in de film zijn er voor  Zac EfronKelly Rohrbach, Alexandra DaddarioPriyanka ChopraIlfenesh HaderaHannibal Buress en Jon Bass. Damien Shannon en Mark Swift schreven de nieuwste versie van het script en Seth Gordon zal de film regisseren. De filmversie Baywatch moet in mei 2017 in de bioscopen verschijnen.