David Goyer over potentiële titels voor Man of Steel sequel

Man of Steel

Warner Bros. zette afgelopen weekend het internet op zijn kop, met de aankondiging van een sequel op Man of Steel. De studio meldde dat dit tevens de terugkeer naar het witte doek betekende van een andere stripheld, namelijk Batman. Schrijver David S. Goyer sprak over de film en dat ze nog steeds niet hebben besloten wat de titel gaat worden. Hij vertelde:

“So the next film we’re making, we’re already in pre-production, comes out in summer of 2015 and it’s we’re actually not sure whether the title is Superman vs. Batman or Batman vs. Superman but yes, it’s that rematch, that combination, the two guys onscreen and that’s happening.”

Wat nu blijkt is dat Warner Bros. de domeinnamen SupermanVsBatman.com, BatmanVsSuperman.com, en BatmanVsSupermanMovie.com heeft geclaimd.

De nieuwe Batman moet nog gecast worden maar Goyer is momenteel bezig met het schrijven van het verhaal samen met regisseur Zack Snyder. Verwacht wordt dat de productie in 2014 zal beginnen, met een verwachte release in de zomer van 2015. Man of Steel acteurs Henry Cavill, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne zullen terugkeren.