Werken voor Filmhoek

Share Button

Recensielangopzoek

De redactie van Filmhoek.nl is op zoek naar vrijwilligers met een passie voor film en schrijven. Ben je een echte filmliefhebber en volg je de nieuwste films op de voet? Schrijf je daarnaast graag? Dan is Filmhoek.nl op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste filmrecensenten en bloggers om de allernieuwste bioscoopfilms te bespreken of om iets filmgerelateerds te bespreken. Daarnaast is er regelmatig de mogelijkheid om persvoorstellingen en filmfestivals te bezoeken.

Filmrecensent
Als filmrecensent schrijf je recensies over films voor ze in de bioscoop te zien zijn en bezoek je persvoorstellingen. De persvoorstellingen vinden overdag op werkdagen plaats. Dus je moet in de gelegenheid zijn om hier met eigen vervoer naartoe te kunnen gaan. Hoe vaak en wanneer is flexibel. Schrijven kan je vanuit huis verrichten.

Nieuwsredacteur
Naast recensenten zijn we ook op zoek naar iemand die op de hoogte is van het laatste nieuws rondom film en tv. Dit kan variëren van een nieuwe trailer, poster of interessant nieuws over aankomende films. Het nieuws wordt geschreven naar aanleiding van zelf gevonden berichten. We verwachten wel minimaal twee berichten per week. Ook dit kan vanuit huis gedaan worden.

Eisen
– Brede interesse voor film en televisie
– Uitstekende redactionele vaardigheden
– Gevoel voor taal
– Geen problemen met deadlines

Wij bieden
– Mogelijkheid om naar persvoorstellingen te gaan
– Platform voor je schrijfwerk
– Kans om je schrijfstijl te ontwikkelen
– Portfolio opbouwen

Interesse? Stuur dan een e-mail naar redactie@filmhoek.nl met je motivatie en een proefrecensie.

notebook_writing

COMMENTS

This area is controlled in your WP admin under Apperance > Widgets. You need to add your desired widgets to one of the 9 widget areas (Footer1-9).

UA-32547556-1