Concept art Pixar’s The Good Dinosaur

The Good Dinosaur

De Pixar animatiefilm The Good Dinosaur verschijnt volgend jaar in de bioscoop. Tot op heden is er weinig informatie beschikbaar over deze titel. Tijdens de D23 Expo liet de animatiestudio alvast het een en ander zien.

In The Good Dinosaur van regisseur Bob Peterson, co-regisseur van Up, zien we hoe de aarde was geweest als de dino’s nu nog hadden geleefd. In deze wereld met dino’s heeft iedere soort heeft zijn specifieke taak: apatosaurussen ploegen de velden, triceratops zijn bulldozers, stegosaurussen snoeien de planten. Ze proberen hun gewassen te beschermen tegen vervelende, prehistorische insecten. Wanneer hoofdpersonage Arlo (een apatosaurus) een van de beestjes beter bekijkt, blijkt het de kleine mensenjongen Spot te zijn die zich als insect heeft verkleed. De twee worden vrienden en gaan samen op avontuur.

Tevens werd bekend werd bekend uit wie de stemmencast bestaat, namelijk Lucas Neff (Arlo), John Lithgow (Poppa), Frances McDormand (Momma), Neil Patrick Harris (broer Cliff), Bill Hader (broer Forrest) en Judy Greer (zus Ivy).

din

din2