Comic-Con: X-Men: Days of Future Past viral begint!

X-Men: Days of Future Past

Vandaag krijgen we een blik op vele X-Men: Days of Future Past verassingen! De eerste is de Trask Industries viral website, die je hier kan bekijken, en die de Sentinels laat zien. De andere zijn foto’s van de Trask Industries display in San Diego inclusief een nieuwe foto van de Sentinel, twee propaganda posters, en een informatie pamflet en de eerste banner van de film!

xmenviralcampaign1

xmenviralcampaign2

xmenviralcampaign3

xmenviralcampaign4

xmenviralcampaign5

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Ellen Page, Ian McKellen, Michael Fassbender, Omar Sy en Peter Dinklage.

Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit ‘Uncanny X-Men’ nummers 141 en 142 (1981). X-Men: Days of Future Past draait vanaf 22 mei 2014 in de bioscoop.