Comic-Con 2013: Nieuws #1

X-Men: Days of Future Past:
Er is een foto naar buiten gebracht van het hoofd van de Sentinels uit de nieuwe X-Men film. Mocht je niet weten wat een Sentinel is: enorme grote robots, welke op mutanten jagen en ook doden.

Peter Dinklage (Game of Thrones’ Tyrion Lannister) gaat uitvinder van de Sentinels Boliver Trask spelen. Hopelijk zien we meer van zijn mechanische uitvindingen tijdens het officiele Fox panel. Er is zelfs een website opgezet met de slogan: “Verenig met ons om de 50 jarige menselijke vooruitgang te vieren.”
365cc4d

trask1

The Walking Dead
De mega stand van The Walking Dead wil ik jullie niet onthouden. Hij is echt geweldig en voor elke liefhebbende horror fan een ware treat!

1062786_10151745516387660_794239096_n

[youtube Dxg27QsaIEY]

Harrison Ford
Dacht je dat je alles had gezien van Indiana Jones in de bioscoop? Nee dus! Harrison Ford zei dat hij best wel terug zou willen keren als de archeoloog/avonturier, mits het script een goed verhaal bevat.

Lees wat hij te zeggen had: “Would I?”, vroeg hij met een kleine lach op zijn gezicht waar hij zelf al het antwoord op wist. “Yeah, I would be happy to do another. If we came up with a good script, I’d be happy to do it.”
IF

Magische woorden
Laat het maar aan The Amazing Spiderman’s Andrew Garfield over om de magische woorden te zeggen waar we tijdens Comic Con 2013 allemaal op zitten te wachten: The Avengers. Hij zou dolgraag Spiderman er in zien verschijnen als onderdeel van het team. Helaas liggen de rechten bij verschillende filmmaatschappijen en is de kans hierop erg klein, maar we kunnen altijd blijven hopen!

Wie had ten slotte verwacht dat Phil Coulson zijn terugkeer zou maken uit de dood? Ik zeker niet! Daar trouwens over gesproken, de gehele pilot van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. is vertoond op Comic Con!

2947807-4190126839-Ultim

Kick-Ass 2
De nieuwe Red Band trailer laat zien hoe ver de film gaat. Ik zal je niet langer ophouden. Kijk hieronder maar zelf!
[youtube nje6dcArZrI]
Kick-Ass 2 komt 22 augustus in de Nederlandse bioscopen met Aaron Taylor-Johnson, Chloe Moretz & Jim Carrey in de hoofdrollen.

Riddick 3
Er is een nieuwe redband trailer vrijgegeven van Riddick 3, die vanaf 5 september in de Nederlandse bioscoop draait.
[youtube F1Dm9zRogpE]