Comic-Con: Godzilla 2013 posters, concept art & encounter experience

Godzilla-Reboot-Teaser-Poster

San Diego Comic-Con is the place to be. Hier laten de Hollywood studios hun aankomende blockbuster films aan het publiek zien. Legendary Pictures nam het geheel naar a whole new level voor hun reboot van Godzilla. Zo brachten ze een heel gebouw mee, genaamd de Godzilla Encounter Experience. De experience begint in een lobby, vol met miniaturen, artwork en setdelen van eerdere Godzilla films. De setting is downtown Tokyo.

Hieronder vind je een galerij van foto’s, concept art van de film, en heel wat foto’s van de Encounter Experience. Legendary legde nadruk dat het ontwerp van Godzilla NIET het eindontwerp is.

Comic-Con-2013-Godzilla-Encounter-ArtworlkComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Atomic-LifeComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-BiohazardComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Destroy-SignComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-ElevatorComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Godzilla-ArtworkComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Godzilla-Front-ViewComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Godzilla-Side-ViewComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Gojira-PropComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-LanternsComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Lies-AheadComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Master-of-MonstersComic-Con-2013-Godzilla-Encounter-Police-Car

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

Gareth Edwards regisseert de remake, met in de hoofdrollen Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston en Sally Hawkins. De film is vanaf 15 mei in de bioscoop te zien.