Comic-Con 2013: Nieuws #3

Het nieuws blijft maar binnenstromen vanaf San Diego Comic-Con.

The Hunger Games: Catching Fire
We hebben de nieuwe trailer voor de tweede The Hunger Games film. De film heeft in de hoofdrollen: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Sam Claflin, Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Donald Sutherland en Jeffrey Wright. De door Francis Lawrence geregisseerde vervolgfilm draait vanaf 21 november in de bioscopen.

[youtube iTKksSYoNuQ]

Game of Thrones
Voordat enkele acteurs, schrijvers en George R. R. Martin himself plaatsnamen in het panel werd een ‘In Memoriam’ videomontage getoond. Hierin kregen de fans een overzicht te zien van alle ondertussen overleden karakters uit de afgelopen 3 seizoenen. Daarna werden de panelleden één voor één geïntroduceerd.

[youtube 9m4ZPULXJKw]
[youtube c96QfWVZzj8]

Stephen Hawking presents The Big Bang Theory
De komische tv-serie ‘The Big Bang Theory’ zullen de meesten onder onze bezoekers wel kennen. De grappige perikelen van 4 rasechte nerds en hun (non-)sociaal leven.
Maar voordat enkele acteurs, schrijvers en producers zich presenteerden, kregen de fans een video te zien waar Sheldon Cooper helemaal gek van zou zijn geworden. Niemand minder dan Stephen Hawking, wereldbefaamde Brits natuurkundige, wiskundige en kosmoloog.

[youtube 58ZK9g8Aw98]

Guardians of the Galaxy
Op het nieuwe concept art van Guardians of the Galaxy is het team te zien, bestaande uit de vijf hoofdpersonages Star-Lord, Gamora, Drax, Groot en Rocket Raccoon.

comic-con_2013_20130720_1246598559

Arrow Season 2
The CW en DC Comics hebben een Sizzle Reel voor het tweede seizoen van Arrow getoond. Deze is hieronder te bekijken. Wees wel gewaarschuwd: als je het eerste seizoen niet gezien hebt bevat de video een aantal spoilers.

[youtube yWW6R8rzcZA]

Dawn of the Planet of the Apes
Volgend jaar verschijnt het vervolg op de prequel/reboot Rise of the Planet of The Apes. Voor Dawn of the Planet heeft Twentieth Century Fox heeft de viral website Simianflu.com online geplaatst. Hieronder een video van die website:

[youtube _-qU2ILpfR8]

Daarnaast is de officiële website online gezet. Hieronder zie je artworks die hierop te vinden is.

8fd4f32

25b5066

90279ab

d60d4fd

e5c9e36

20th Century Fox heeft ook de eerste foto vrijgegeven van Dawn of the Planet of the Apes, waarop Caesar en een paar van zijn vrienden te zien zijn.

dawn_of_the_apes_625