Chris Pine hoofdrol in The Line

Chris Pine hoofdrol in The Line

David Gordon Green’s volgende project The Line is een thriller over een politie agent wiens leven in een neerwaartse spiraal gaat, nadat hij zijn vrouw en zoon verliest. Hij moet onverwachts een kind van 10 jaar beschermen, nadat het jongetje zijn ouders verliest door een schietpartij met een criminele organisatie. Hij beschermd hem door met hem te vluchten. Het word hem dan duidelijk dat hij vijanden heeft aan beide kanten ven de wet en de grens.

Chris Pine heeft de hoofdrol gekregen in deze film. Het script is geschreven door The Walking Dead schrijver/producent Sang Kyu Kim.

Green heeft momenteel meerdere projecten lopen, hij regisseerd afleveringen voor Eastbound & Down, werkt mee aan de Suspiria remake en is nog bezig aan een film genaamd Manglehorn. Dus wanneer de productie van The Line zal beginnen is niet bekend, maar het zou zomaar dit jaar al kunnen gebeuren. Het zou niet de eerste keer zijn dat Green even snel een film opneemt tussendoor.

De regisseur vertelde een tijd geleden in een interview dat hij graag onverwachte acteurs cast voor rollen:

“I do like challenging an audience with unlikely casts… It’s like putting a twist on people’s expectation of this, at that point, pretty boy actor.”

Wie weet zal deze film hetzelfde doen voor Chris Pine, wie tot nu toe bekend is als Captain Kirk in de Star Trek films en uit Jack Ryan: Shadow Recruit.