Castingnieuws voor Zoolander 2

Zoolander2

Zoolander2

De afgelopen dagen zijn er meerdere castingnieuwtjes over Zoolander 2 naar buiten gekomen. Naast Owen Wilson en Ben Stiller, die terugkeren in dit tweede Zoolander deel, is nu bekend gemaakt dat ook Penélope Cruz, Kristen Wiig en Fred Armisen een rol in Zoolander 2 spelen. Daarnaast keert ook Billy Zane terug, die een zeer kleine maar wel belangrijke rol in het eerste deel heeft gespeeld.

Zoolander 2 is het vervolg op het redelijk succesvolle eerste deel van regisseur en hoofdrolspeler Ben Stiller uit 2001. De eerste film ging over fotomodel Derek (Stiller) die tegen alle verwachtingen in niet voor een vierde keer op rij werd verkozen tot Male Model of the Year. Hierop besloot hij zich opnieuw als model te bewijzen. In het tweede deel zijn Hansel (Owen Wilson) en Derek Zoolander weer volop in de modelwereld bezig totdat een andere partij hen uit wenst te schakelen.

De sterrencast wordt verder aangevuld met Will Ferrell en Christine Taylor die wederom hun respectievelijke rollen van Mugatu en Mathilda spelen. Zoolander 2 moet in 2016 in de bioscopen draaien.