Bryan Cranston als Zordon in Power Rangers

Bryan Cranston als Zordon in Power RangersBryan Cranston is gecast als Zordon in de aankomende Power Rangers reboot. De acteur, vooral bekend van Breaking Bad en Malcolm In The Middle, maakte dit bekend via zijn officiële Twitter. Zordon was te zien in de eerste zes seizoenen van de gelijknamige televisieserie. Hij is een tovenaar die de Rangers begeleidt als hun mentor en adviseur.

Power Rangers volgt vijf gewone middelbare scholieren die iets buitengewoons moeten worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot, komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Scenaristen Zack Stentz en Ashley Miller schreven het scenario dat wordt gezien als een moderne her-uitvinding van de lang lopende franchise. Hoofdrollen zijn er voor Dacre Montgomery, Elizabeth BanksRJ Cyler, Naomi Scott, Ludi Lin en Becky G. De film wordt geregisseerd door Dean Isrealite (Project Almanac). Haim Saban, bedenker van de originele Power Rangers gaat de film produceren, in samenwerking met Brian Casentini en Allison Shearmur. Power Rangers staat gepland voor maart 2017.