Brolin, Hamm of Butler als oudere Batman?

Brolin, Hamm of Butler als oudere Batman?

In de afgelopen 30 jaar hebben we slechts vier Batman acteurs mogen verwelkomen op het grote scherm, namelijk Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney en Christian Bale. Nadat het bericht dat Armie Hammer geen interesse heeft om Batman te spelen, zijn er vandaag weer nieuwe geruchten in circulatie.

Warner Bros is op zoek naar een oudere acteur om Bruce Wayne/Batman te spelen die tussen de 40-50 jaar oud is. Dit lijkt te kloppen met het nieuws dat Zack Snyder Frank Miller’s The Dark Knight Returns stripboek als inspiratie gaat gebruiken. Bruce Wayne was inderdaad wat ouder dan de gemiddelde leeftijd in het stripboek.

Wayne gaat gespeeld worden door “een vergrijsde veteraan die al jaren als Batman aan het werk is.” Wellicht is deze nieuwe Batman niet onder de indruk, laat staan razend, is door de massale vernietiging die Superman heeft achtergelaten aan het eind van Man of Steel. Onofficieel zijn de volgende acteurs in de running voor de rol: John Hamm, Josh Brolin en Gerard Butler.

Houd in je achterhoofd dat dit allemaal speculatie is op dit moment. Hamm als Batman? Brolin of zelfs Butler? Wat vinden jullie?