Black Panther in Avengers 2?

Black Panther in Avengers 2
Marvel Studios is geïnteresseerd om delen van Avengers 2 op te nemen in Kaapstad. Dit onthulde Anant Singh, de voorzitter van de Kaapstad filmstudios op een interview op de radio.

Het werd niet helemaal duidelijk of hiermee de filmstudios in Kaapstad bedoeld werd of dat het om locatieopnames gaat, maar aangezien Marvel Studios al een deal heeft om de studios in het Verenigd Koninkrijk te gebruiken, is het waarschijnlijker dat de intentie inderdaad een locatie deal is.

Het was al een gerucht dat het personage Black Panther in de nieuwe Avengers film voor zou komen, deze onthulling lijkt daar alleen maar meer op te wijzen. Zuid Afrika komt vaak voor in de Black Panther verhalen, zelf komt hij uit de fictieve natie ‘Wakanda’, een gebied waarvoor de locatie zich ook goed zou lenen.

Of Black Panther daadwerkelijk in de film voor zal komen blijft nog even afwachten, maar de bewijsstukken stapelen zich langzaam op. De intentie ligt er al zeker om dit personage naar het grote scherm te brengen, maar hoe en wanneer blijft nog even een vraag.