Bella Donna Boudreaux schurk in de nieuwe Gambit film

benne

Er is een film van een van de favoriete X Men personages Gambit in de maak. Vandaag is er nieuws over de vrouwelijke hoofdrol. Lea Seydoux, Rebecca Ferguson en Abbey Lee staan op de short-list om Bella Donna Boudreaux te spelen. Bella Donna is de vrouw van Gambit en het hoofd van de misdaad organisatie waar Remy LeBeau deel van uitmaakte voordat hij bij de X-Men kwam.

2014 Ovarian Cancer Research Fund's Legends Gala at The Pierre Hotel - Arrivals Featuring: Analeigh Tipton Where: Manhattan, New York, United States When: 05 Nov 2014 Credit: Rob Rich/WENN.com

Nog even was het onzeker of Channing Tatum de rol van Gambit op zich zou nemen maar dat is vorige week bevestigt. De productie van de film kan nu in volle gang weer verder. Gambit gaat geregiseerd worden door Rupers Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) met een script van Josh Zemuter.

Het filmen start in oktober, de planning is de oktober 2016 release datum te halen. De film zal te zien zijn na Deadpool (15 februari 2016) en X: Men Apocalypse (27 mei 2016).