Behind the scenes featurettes voor X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past

Met nog een aantal weken te gaan zijn er nu verschillende featurettes online verschenen voor X-Men: Days of Future Past. De korte featurettes gaan over het terugsturen van Wolverine in de tijd, de passie van Bryan Singer, het All Star team van de X-men en twee behind the scenes set tours. Ze zijn hier onder te zien.

[youtube xM-PeAjoacQ]

[youtube 8qZmABH1sxg]

[youtube FIoRfUH3yVw]

[youtube HWO4HaHMPk0]

[youtube cNQFKhgyupw]

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Ellen Page, Ian McKellen, Michael Fassbender, Omar Sy en Peter Dinklage.

Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit ‘Uncanny X-Men’ nummers 141 en 142 (1981).