Bassie & Adriaan openen nieuwe tentoonstelling “Voor Alle Fans”

Deze zomervakantie kunnen fans van Bassie & Adriaan hun hart ophalen bij de nieuwe tentoonstelling “Voor Alle Fans”. Deze zal op zaterdag 8 juli om 11:30 door de clown en de acrobaat geopend worden en zal te zien zijn in het familietheater “Flamingo” in Vlaardingen, de thuishaven van Bas en Aad van Toor.

Bassie & Adriaan openen nieuwe tentoonstelling “Voor Alle Fans”

Naast Robin de Robot, de bekende auto en de caravan, zijn vele tijdens opnames gebruikte rekwisieten daar te bewonderen. De geschiedenis van Bas en Aad als acrobaten duo ‘The Crocksons’ komt aan bod en Bassie & Adriaan zullen allebei regelmatig aanwezig zijn. Zij zullen beschikbaar zijn voor fans die met ze op de foto willen en daarnaast zal Bassie korte optredens geven en over hun carrière vertellen.

Het zijn drukke tijden voor Bassie & Adriaan. Onlangs kwam het autobiografische boek “Moe, ik kan een salto” van Aad al uit en ook Bas is bezig met het schrijven van een boek. Meer informatie over de tentoonstelling is te vinden op www.bassie-adriaan.nl of op de Facebook pagina https://www.facebook.com/bassieenadriaan.nl/

[youtube fmHKEM8RCUQ]