Anna Paquin’s Rogue toch in X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past

In december onthulde regisseur Bryan Singer dat, alhoewel ze een sequentie voor X-Men: Days of Future Past had gefilmd, Anna Paquin’s Rogue niet te zien zou zijn in de film. Toch blijkt haar naam nog steeds op de credits te staan van de eerdere trailer van vandaag. Fox heeft vervolgens laten weten dat Paquin alsnog in de film te zien zal zijn in een rol die wordt beschreven als een cameo.

[youtube xTsbIe3egPQ]

De film speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin Magneto’s Brotherhood een belangrijke senator vermoordt. Als gevolg daarvan wordt de jacht op mutanten geopend en is het aan de X-Men uit het verleden en de X-Men uit de toekomst om samen te werken en ervoor te zorgen dat enkele belangrijke gebeurtenissen die leiden tot deze dystopische toekomst voorkomen worden.

X-Men: Days of Future Past wordt geregisseerd door Bryan Singer. Hoofdrollen zijn er voor Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Ellen Page, Ian McKellen, Michael Fassbender, Omar Sy en Peter Dinklage.

Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit ‘Uncanny X-Men’ nummers 141 en 142 (1981). X-Men: Days of Future Past draait vanaf 22 mei 2014 in de bioscoop.