Anna Kendrick en Rebel Wilson keren terug in Pitch Perfect 2!

Anna Kendrick en Rebel Wilson keren terug in Pitch Perfect 2

Het is officieel! Universal Pictures heeft bevestigd dat Anna Kendrick en Rebel Wilson zullen terugkeren in hun rollen als Becca en Fat Amy in Pitch Perfect 2.

De muzikale komedie Pitch Perfect was een redelijk succes en haalde ruim $113 miljoen op. Er was naar aanleiding hier van al enige tijd sprake van een vervolg. Actrice Elizabeth Banks gaat de geplande sequel regisseren.

Pitch Perfect ging over twee concurrerende a capella zanggroepen, de Barden Bellas en de Barden Treblemakers, die strijden om het “International Championship of Collegiate A Capella” (ICCA) te winnen. De Barden Bellas krijgen echter te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, velen van hen zijn afgestudeerd, en hun leider Aubrey probeert wanhopig te groep bijeen te houden. Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën, maar deze worden routinematig neergesabeld door Aubrey. Ondertussen probeert Beca niet verliefd te worden op Jesse, een nieuw lid van de Treblemakers.