Anchorman 2: The Legend Continues Super-Sized R-Rated trailer

Anchorman 2: The Legend Continues

Eerder deze maand leek het er op dat de aanvankelijk geplande Nederlandse release van Anchorman 2: The Legend Continues van regisseur Adam McKay niet zou plaatsvinden. Uiteindelijk besloot Universal dat de film alsnog in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn vanaf 27 maart.

In Amerika krijgen de fans tijdelijk de kans om Anchorman 2: The Legend Continues nogmaals in de bioscoop te bekijken als een speciale Super-Sized R-Rated Version. In deze versie zijn vele grappen te zien, welke eerder op de montagevloer terecht waren gekomen. Hieronder kan je de trailer van de Super-Sized R-Rated Version bekijken.

[youtube Ph9NMC2wK50]

Nu de jaren ’70 achter hen ligt, kruipt de topverslaggever van San Diego, Ron Burgundy, terug achter de newsdesk samen met zijn vrouw en collega Veronica Corningstone. Samen met weerman Tamland, de verslaggever op locatie Brian Fantana en sportverslaggever Champ Kind, hebben ze het wederom moeilijk om stijlvol te blijven terwijl ze snel bekendheid verwerven bij de 24-uurs nieuwszender van New York.

De film wordt geregisseerd door Adam McKay. Hij schreef tevens het scenario samen met Will Ferrell. De hoofdrollen zijn voor Will Ferrell, Christina ApplegateSteve CarellDavid Koechner en Paul Rudd. Nieuwkomers zijn o.a. Kristin Wiig, James Marsden, Greg KinnearHarrison FordDylan Baker, Meagan Good, Josh Lawson, Vince Vaughn, Luke Wilson en Nicole KidmanAnchorman 2: The Legend Continues zal vanaf 20 december 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.