Agents of S.H.I.E.L.D. pilot bij D23!

Agents of S.H.I.E.L.D. pilot bij D23!

Gasten van de D23 Expo zullen de eersten zijn die de pilot krijgen te zien van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. op zondag 11 augustus om 3 uur in de D23 Expo Arena. Marvel’s hoofd van Television & Series uitvoerend producent Jeph Loeb gaat de introductie presenteren.

De serie gaat verder waar Marvel’s The Avengers stopte. Het is net na de strijd om New York en nu dat het bestaan van superhelden publiekelijke kennis is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson is terug in actie en heeft de opdracht een mysterieuze groep genoemd The Rising Tide op te sporen. Om deze onzichtbare, onbekende vijand te vinden, heeft hij een klein team van S.H.I.E.L.D. medewerkers samengesteld. Het S.H.I.E.L.D. team heeft de missie om nieuwe, vreemde en onbekende dingen te onderzoeken en de normale mensen te beschermen tegen het bovennatuurlijke.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. gaat in Amerika op dinsdag 24 september in première, maar bezoekers van de D23 Expo hebben de mogelijkheid deze een maand van tevoren te zien!

Over de D23 Expo
De D23 Expo – Het ultieme Disney fan evenement – brengt de hele wereld van Disney samen onder een dak. Gasten hiervan krijgen ongekende toegang tot Disney films, tv-series en pretparken. Voor het laatste D23 Expo 2013 nieuws, kun je op D23Expo.com kijken. De naam D23 is een eerbetoon aan de reis die begon in 1923 toen Walt Disney zijn studio opende in Hollywood. D23 is de eerste officiele club voor fans in de bijna 90 jaar dat Disney bestaat. D23 geeft zijn leden een grotere connectie met de hele wereld van Disney door zichzelf midden in de magie te plaatsen tijdens de D23 Expo in Anaheim, Californië van 9 tot 11 augustus 2013.